Sustanon 250Mg Unique Pharma

40.00

Categorie:

Beschrijving

Hoe ziet Sustanon injecteerbare steroïde eruit?

Elke verpakking van de Sustanon injecteerbare steroïde heeft een doorzichtige glazen container. Sustanon is een lichtgele vloeistof voor injectie met de actieve ingrediënten zoals testosteron isocaproaat, testosteron fenylpropionaat, testosteron decanoaat, testosteron propionaat.

1 ml Sustanon 300 bevat:

Testosteron isocaproaat: 60 mg.
testosteron fenylpropionaat: 60 mg
testosteron-decanoaat: 100 mg
testosteronpropionaat: 30 mg
Veiligheidsopmerking: Gebruik het geneesmiddel niet als de container kapot of beschadigd is of als de kleur van het product niet goed lijkt.

Wanneer moet je Sustanon injecteerbare steroïden gebruiken?

Sustanon-steroïden worden gebruikt om mannen te genezen die lijden aan een tekort aan testosteron. Aangezien testosteron worden de mannelijke hormonen ook wel androgeen genoemd. Ze maken ook deel uit van anabole steroïden. Deze hormonen worden eigenlijk geproduceerd door testikels bij mannen. Deze hormonen zijn belangrijk voor de groei en het functioneren van mannelijke geslachtsorganen en voor andere mannelijke geslachtskenmerken. Testosteron speelt ook een vitale rol bij de groei van haar, botten en spieren, stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen in het lichaam en verdiept de mannenstem. Als u een tekort aan testosteron ondervindt en dit een impact heeft op uw mannelijke geslachtsprestaties, aarzel dan niet en koop Sustanon bij anabolenshop24.nl

 

Voorzorgsmaatregelen

Sustanon kan echter veilig worden gebruikt, maar het is beter om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen en het is beter voor u om uzelf te laten testen of u Sustanon echt kunt gebruiken of niet. Zorg ervoor dat u nog nooit bij een van deze gezondheidsproblemen bent geweest; hartproblemen, nier- of leverproblemen, hypertensie, stolling, diabetes, epilepsie, migraine of ernstige hoofdpijn, problemen bij het plassen, slaapapneu, zwaarlijvigheid enz. in dat geval wordt u aangeraden eerst uw arts te raadplegen voordat u Sustanon anabolen inneemt .

Sustanon-steroïden zijn niet bedoeld voor vrouwen. Daarom wordt aanbevolen dat vrouwen dit geneesmiddel NIET gebruiken.

Het wordt niet aangeraden om het door kinderen te gebruiken, omdat het vroege seksuele ontwikkeling, vergroot mannelijk geslachtsorgaan, vaker erectie en groeibeperking enz. kan veroorzaken.

Hoe de dosis in te nemen?

Sustanon injecteerbare steroïden worden geïnjecteerd in de spieren van de bil, dijen of bovenarm en het wordt aanbevolen om het door een arts of verpleegkundige te geven. Als u vindt dat de reactie te sterk is of andersom, raadpleeg dan een arts.

Hoeveel Sustanon moet worden ingenomen?

Volgens de standaardbehandeling wordt aanbevolen om één injectie met Sustanon 300 in 3 weken of één keer per maand te krijgen.

Bijwerkingen

Sustanon-steroïden hebben echter tot nu toe geen nadelige effecten gemeld, maar tijdens de testosterontherapie kunt u een van de volgende problemen ervaren, zoals; jeuk, misselijkheid, pijn op de injectieplaats, veranderingen in LFT (leverfunctietest), depressie, angst, stemmingswisselingen, zwelling van enkels en voeten, zwaarlijvigheid, hypertensie, verhoogd aantal rode bloedcellen, onevenwichtige seksuele verlangens, langdurige en ongewone erectie van het mannelijk geslachtsorgaan, abnormale vorming van sperma, borstontwikkeling bij mannen, verhoogde prostaatklieren bij oudere mannen enz.