Cut blend 300Mg Unique Pharma

60.00

Testosteron Propionaat 100Mg/ml

Trenbolone acetheaat 100Mg/ml

Masteron propionaat 100Mg/ml

Categorie:

Beschrijving

100 Mg (testosteronpropionaat) is een injecteerbare verbinding met een snellere afgifte dan alle andere veresterde vormen die algemeen verkrijgbaar zijn. Het is gewoon testosteron met de propionaatester gebonden aan de chemische structuur van testosteron.

100 Mg (trenbolonacetaat) is een zeer populaire en krachtigste injecteerbare anabole steroïde die beschikbaar is. Trenbolon wordt meestal gebruikt door gebruikers van gemiddelde tot gevorderde anabole steroïden en wordt zeer zelden gebruikt door beginners. Het wordt aanbevolen om verschillende cycli van ervaring te hebben voordat u deze verbinding gaat gebruiken. (trenbolonacetaat) cycli zijn zeer effectief als vetverlies of spieropbouwende massa-cycli. Deze verbinding is uitstekend geschikt voor het verkorten van cycli tijdens een dieet of fasen voorafgaand aan de wedstrijd waar katabolisme een probleem is. In termen van massa en ballaststoffen heeft trenbolon een aanzienlijk verm

100 Mg (Drostanolone Propionate) is een injecteerbare anabole steroïde met een krachtig androgene werking. (Drostanolone Propionate) is een werkelijk unieke verbinding die erg populair is bij veel bodybuilders en atleten vanwege het vermogen om de spieren uit te drogen tijdens het fietsen. Met de juiste dosering verbetert het ook de atletische prestaties aanzienlijk. (Drostanolone Propionate) is een kortwerkende variant van Masteron en kan het beste worden gebruikt in kortere cycli (8 – 10 weken).