Bulk Blend 350Mg Unique Pharma

60.00

150 Mg Testosteron Enanthate

100 Mg Trenbolone Enanthate

100 Mg Drostanolone Enanthate

Categorie:

Beschrijving

150 Mg (Testosteron Enanthate) is een van de vele veresterde varianten van testosteron die beschikbaar zijn. Het is een injecteerbare verbinding met een langzame afgifte vanwege de grotere Enanthate-ester die aan het testosteron-molecuul is gehecht. Dit verhoogt de afgiftesnelheid en halfwaardetijd van het testosteronhormoon tot die van een langzamere afgifte.

100 Mg (Trenbolone Enanthate) is een van de sterkste injecteerbare anabole steroïden die ooit commercieel zijn vervaardigd. Deze verbinding is vijf keer krachtiger dan testosteron – het androgene / anabole beoordelingsprofiel van 500: 500.(Trenbolone Enanthate) is uitgevonden als een langzame versie van Trenbolone met als enig doel bodybuilding. In bodybuilding-gemeenschappen kan Trenbolone enanthate worden gebruikt als onderdeel van een bulk- of cuttfase. Het staat bekend als de steroïde die u zowel een merkbare grootte en kracht kan geven als zuivere resultaten.

100 Mg (Drostanolone Enanthate) is een injecteerbare anabole steroïde met een krachtig androgene werking. (Drostanolone Enanthate) is een werkelijk unieke verbinding die erg populair is bij veel bodybuilders en atleten vanwege het vermogen om de spieren uit te drogen tijdens de kuur. Met de juiste dosering verbetert het ook de atletische prestaties aanzienlijk.