Testosteron Suspension 75Mg Unique Pharma

40.00

Categorie:

Beschrijving

Testosteron Suspension van Unique Pharma – 10ml / 75mg/ml

Test Suspension is een snelwerkende injecteerbare steroïde die veresterd testosteron in een waterbasis bevat.

Dit medicijn is bekend vanaf het begin van het jaar 1940 en er zijn veel records voor powerlifting verkregen met behulp van testosteron suspensie. Net als veel andere testosteron wordt het in de geneeskunde gebruikt, bijvoorbeeld als symptomen van laag testosteron bij volwassen mannen wanneer hun lichaam geen of onvoldoende testosteron aanmaakt.

Test Suspension is onmiddellijk na toediening effectief. Het wordt meestal opgelost in water, niet in olie zoals de meeste andere steroïden, waardoor het gemakkelijker beschikbaar is in het lichaam. Het is ook populair door het bevorderen van gezondheid en gewichtstoename na uitgebreide operaties, het verhogen van energie, groei van borst- en gezichtshaar, verhoogde immuniteit, verhoogd vetverlies, het verkrijgen en behouden van droge spiermassa, het voorkomen van osteoporose (verlies van botdichtheid) en mogelijke bescherming tegen hartziekte.

Test Suspension is verantwoordelijk voor de normale groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en het behoud van secundaire geslachtskenmerken. Secundaire geslachtskenmerken zijn specifieke kenmerken die de twee geslachten scheiden, maar die niet direct deel uitmaken van het voortplantingssysteem, bijvoorbeeld: borst- en gezichtshaar, een gedistingeerde kaaklijn, brede schouders en toegenomen spiermassa.

Bodybuilders die Test Suspension gebruiken, merken vaak snelle spiergroei en vocht retentie op. Verhoogde agressie werd ook vaak gemeld bij het gebruik van dit specifieke type testosteron. Atleten ontdekten dat Test Suspension de beste resultaten liet zien wanneer het gedurende ten minste 8 weken werd gebruikt. Meer ervaren gebruikers ontdekten dat ze betere resultaten hadden als ze hun cyclus iets langer verlengden. Tijdens het gebruik van Test Suspension werden toenames in uithoudingsvermogen en kracht gemeld tijdens het volgen van een intensieve training en trainingsroutine.

Test Suspension heeft bijwerkingen. Het ergste van dit medicijn is dat het zwaar is voor het systeem. Het bevat veel androgene, aromatiseert gemakkelijk en is zwaar voor de lever. Ook negatieve effecten zoals acne en mannelijke kaalheid kunnen het gevolg zijn.

Gemiddelde doseringen van Test Suspension variëren van 350-1000 mg per week (50-140 mg/dag).