Primobolan 100Mg (Methenolone Enanthaat) Unique Pharma

50.00

Categorie:

Beschrijving

Als u uw lichaam in een anabole staat wilt houden, is Primobolan van Unique Pharma een toonaangevende optie tussen cycli. Deze injecteerbare steroïde werkt langzaam, krachtig en ideaal tijdens de snijfase van uw cyclus. Koop Primobolan Depot UK om uw lichaam meer gedefinieerd te maken zonder u zorgen te maken over aromatisering.

Wat is Primobolan?

Primobolan is een injecteerbare steroïde met de werkzame stof methenolone enanthate. Dit actieve ingrediënt maakt deze steroïde populair bij zowel mannelijke als vrouwelijke bodybuilders vanwege het lage androgene effect.

Het aromatiseert ook niet in het lichaam, daarom houden mannen er ook van. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over oestrogene effecten, zoals het vasthouden van water of een opgeblazen gevoel. Gymbezoekers met een laag lichaamsvet zullen vooral merken dat de anti-oestrogene effecten leiden tot meer definitie en spiermassa.

Hoe werkt Primobolan Depot?

Omdat het hoofdbestanddeel het derivaat van DHT is, helpt het de anabole aard van uw lichaam te vergroten. Dit leidt tot verbeterde stikstofretentie en testosteronproductie. Deze interactie met je lichaam resulteert in vetverlies en meer gedefinieerde spiermassa

Hoe wordt Primobolan ingenomen?

Als injecteerbare steroïde wordt Primobolan ingenomen via intramusculaire injectie. De exacte dosering is afhankelijk van uw geslacht, capaciteiten en doelen. De meeste mannelijke gebruikers nemen tussen de 300 en 800 milligram per week, terwijl vrouwelijke gebruikers tussen de 50 en 100 milligram per week nemen.

Primobolan is een geweldige optie om te stapelen met andere brouwsels. Het is bijvoorbeeld een geweldige steroïde om te stapelen met een lage dosis testosteron of een orale steroïde. Het stapelen van Primobolan met andere steroïden zal leiden tot maximale resultaten, maar u kunt het ook alleen gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen

Primobolan wordt beschouwd als een milde steroïde, maar bepaalde personen moeten toch ongelooflijk veilig zijn bij het gebruik van deze steroïde. Vrouwen moeten voorzichtig zijn. Hoewel het niet zoveel bijwerkingen heeft bij vrouwen, kan het toch leiden tot vermannelijking of onregelmatigheden tijdens de menstruatiecyclus.

Personen met testiculaire atrofie, teelbalkanker, borstkanker, leverbeschadiging en andere bekende ziekten moeten de steroïde en andere met voorzichtigheid gebruiken.