Temazepam dosering

Temazepam dosering bestaat uit 10 mg en 20 mg. Dit medicijn werkt alleen goed als je het af en toe gebruikt, hierdoor zal het lichaam niet aan het effect wennen. De dosering van temazepam dient aangehouden te worden zoals de arts het voorschrijft. Neem contact op bij twijfel over de dosering van temazepam.

Van temazepam wordt je slaperig en rustig, neem temazepam 30 minuten voordat je gaat slapen in. Na 15 tot 30 minuten zult u de effecten voelen. De dosering van temazepam dient 10 tot 20 mg per dag te zijn. Dit is gebruikelijk. Er zijn gevallen waarbij de arts 30 tot 40 mg per dag voorschrijft. Bij mensen met een verstoorde leverfunctie en ouderen wordt er maximaal 10 mg voorgeschreven.

Dosering temazepam

Temazepam dosering vergeten te nemen?

Slaap voldoende bij het gebruik van temazepam. Houd 7-8 uur aan per nacht. Slaap je niet voldoende? Dan kan het zo zijn dat je ontzettend moe wakker wordt en een sloom reactievermogen hebt. Op het moment dat je een dosering bent vergeten en vervolgens niet voldoende slaaptijd hebt kun je de dosis overslaan. Want het is niet aan te raden om dit medicijn te gebruiken en vervolgens weinig nachtrust te nemen.

Een overdosis temazepam

Het is niet toegestaan om zelf de dosering aan te passen. Door een overdosis kun je verward en extreem slaperig worden. In extreme gevallen kun je een vertraagde hartslag, coördinatie problemen of een verlaagde bloeddruk krijgen. Het is gelukkig maar zelden dat een overdosis leidt tot coma of dood. Bij een overdosis van temazepam kun je het beste direct contact opnemen met je arts.

Medicijnen kopen bij de medicatie apotheker.

Bij de medicatie apotheker kun je terecht voor verschillende slaapmiddelen zoals: Temazepam kopen, Lorazepam kopen, Zopiclon kopen, Zolpidem kopen, Diazepam kopen en oxazepam kopen. Al deze medicijnen zijn verkrijgbaar zonder recept.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »