Wat zijn de bijwerkingen van temazepam

De bijwerkingen van Temazepam

In deze blog bespreken wij de bijwerkingen van Temazepam. Bij de Medicatie Apotheker kun je terecht voor allerlei verschillende medicijnen die je kan bestellen zonder recept. Wij maken het voor mensen eenvoudig om aan hun gewenste medicijnen te komen. Hierdoor maken wij het mogelijk om het inslapen makkelijker te maken. Temazepam is een medicijn dat wordt gebruikt bij slapeloosheid


Het medicijn werkt rustgevend voor lichaam en geest en zorgt ervoor dat angstgevoelens verminderen. Temazepam is al sinds 1969 verkrijgbaar. Net zoals bij elk medicijn heeft ook temazepam bijwerkingen. Hieronder bespreken wij een aantal van deze bijwerkingen.

Wat zijn de bijwerkingen van Temazepam?

Hieronder worden de meest voorkomende bijwerkingen van temazepam besproken. Bijna elk medicijn heeft bijwerkingen. Elk persoon en elk lichaam reageert anders op een medicijn. Hieronder de meest voorkomende bijwerkingen van dit medicijn.

Regelmatig – Komt voor bij meer dan 30 op de 100 mensen na het gebruiken van temazepam

  • Een veel voorkomende bijwerking is vermoeidheid, suf voelen en slaperig zijn. Door deze bijwerkingen kan een persoon na inname last hebben van concentratie en een verminderde reactiesnelheid hebben. Hierdoor is het gevaarlijk om deel te nemen aan het verkeer of het gebruiken van geautomatiseerde machines.

Soms – Dit komt voor bij 10 tot 30 van de 100 mensen die temazepam hebben gebruikt. 

  • Verlies van kracht in de spieren. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand duizelig wordt, niet goed of dubbel kan zien.
  • Vermindering in coördinatie. Hierdoor kan het voorkomen dat personen die dit medicijn hebben gebruikt ietwat onhandige bewegingen maken of moeite hebben met praten.

Zelden – Dit zijn klachten die voorkomen bij 1 tot 10 op de 100 mensen die temazepam hebben gebruikt.

Er zijn ook een aantal bijwerkingen die slechts een enkele gebruiker ervaart. Dit zijn de bijwerkingen die zelden voorkomen:

  • Droge ogen
  • Jeukende huid
  • Zweten
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Hartkloppingen
Temazepam Bijwerkingen
Temazepam Bijwerkingen

Er zijn ook mensen die geen bijwerkingen ervaren.

Grotendeels van de mensen die temazepam gebruiken ervaren geen bijwerkingen. Hierdoor kunnen zij profiteren van de voordelen die dit medicijn met zich meebrengt. Er zijn ook andere medicijnen die je bij ons online kunt kopen die worden gezien als slaapmiddel.

Oxazepam kopen

Diazepam kopen

Zopiclon kopen

Zolpidem kopen

Lorazepam kopen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »