Turinabol 10Mg Unique Pharma

40.00

Categorie:

Beschrijving

Turinabol, ook bekend als 4-Chlorodehydromethyltestosterone of Tbol, is een orale androgene anabole steroïde (AAS) die populair is in de bodybuildinggemeenschap.Turinabol werd voor het eerst gebruikt in de jaren zestig en ontdekt in Oost-Duitsland. Het werd voornamelijk gebruikt in de medische wereld. In 1990 werd ontdekt dat Turinabol een steroïde was die door Oost-Duitsland werd gebruikt om de Olympische Spelen van 1974 – 1989 te domineren. Zodra bleek dat het spiermassa opbouwde, werd het vrijwel onmiddellijk misbruikt in de sportwereld.

Wat doet de steroïde Turinabol?

Turinabol is een orale androgene anabole steroïde (AAS). Het is een synthetisch, door de mens gemaakt medicijn dat op dezelfde manier werkt als testosteron.

Geneesmiddelen zoals Turinabol werden oorspronkelijk gebruikt voor de behandeling van vertraagde puberteit bij jongens, bloedarmoede, spierverlies als gevolg van HIV en borstkanker.

Je kunt deze ook zien gebruikt voor het vervangen van testosteron bij mannen met de diagnose lage T.

Waar is Turinabol goed voor?

Bodybuilders melden dat Turinabol goed is voor het opbouwen van kracht en spiermassa.

Het is in wezen een vorm van testosteron en stelt je in staat om spieren op te bouwen en te herstellen in een veel sneller tempo dan natuurlijk.

Veel bodybuilders noemen Tbol ook wel ‘Mild Dianabol’. Turinabol is technisch gezien een derivaat van Dianabol maar niet zo krachtig.

Mensen geloven dat het minder risico met zich meebrengt dan Dianabol – er zijn echter nog steeds gevaren bij het gebruik van Turinabol.