Aanbieding!

Armodafinil Walkert 150Mg

Oorspronkelijke prijs was: €70.00.Huidige prijs is: €65.00.

30x 150Mg tabletten

Beschrijving

Armodafinil Waklert verlegt uw mentale limieten gedurende de hele dag. Het product levert sterke bevorderingen van de mentale prestaties en zorgt voor intensieve focus en alertheid. Sun Pharma’s Waklert wordt beschouwd als de meest populaire vorm van Armodafinil. De effecten zijn identiek aan de Amerikaanse Nuvigil. Armodafinil laat alle vermoeidheid verdwijnen met zijn langdurige stimulerende werking.

Normale Modafinil is een mix van Ar-Modafinil (ook wel R-Modafinil genoemd) en ES-Modafinil (S-Modafinil). Armodafinil is dus puur het “R” gedeelte, zonder het “S” gedeelte. Chemisch gezien is het dus een zuiverdere vorm. Modafinil is al langer op de markt, Armodafinil is nieuwer op de markt. Pas recentelijk zijn wetenschappers erachter gekomen dat de “R” en “S” toch net iets anders werken op de hersenen. Hierdoor werkt Armodafinil net iets anders dan Modafinil en heeft het wat voordelen. Op deze pagina beschrijven we de voordelen en nadelen van Armodafinil.

Het eerste voordeel van Armodafinil is dat je minder nodig hebt om hetzelfde effect te verkrijgen, het is dus efficiënter. 150mg Armodafinil is net zo sterk als 200mg Modafinil. De reden waarom dit een voordeel is omdat als je minder nodig hebt van een stof de mogelijke bijwerkingen ook minder zullen zijn.

Het tweede voordeel heeft te maken met de werkingsduur. Armodafinil werkt langer door vergeleken met Modafinil. Het verschil is 2 uur. Je kan dus 2 uur langer van de voordelen van scherpte en concentratie gebruik maken. Dit verschil is net genoeg om de hele werkdag mee te halen, terwijl Modafinil daar net te kort voor werkt.

Het derde en misschien wel belangrijkste voordeel van Armodafinil is het effect van de pil. Veel gebruikers die zowel Modafinil als Armodafinil hebben geprobeerd vinden dat Armodafinil toch wat relaxeder werkt. Iets minder gejaagd gevoel en nerveus gevoel, scherpte maar tegelijk ook meer ontspannen. Dit is ook misschien de reden waarom Armodafinil gebruikers minder problemen ondervinden met inslapen aan het eind van de dag dan Modafinil.

Maar het moet wel gezegd worden dat zoals met elk medicijn de exacte uitwerking afhankelijk is van de persoon. De voorkeur voor Armodafinil of Modafinil blijkt daarom iets persoonlijks te zijn. Sommige mensen lijken toch Armodafinil te prefereren boven Ritalin of tentin.